Pasqua e Pasquetta con noi..2017
Menus and recommended dishes ...,,it,GOURME’T,,en,Serve CHEF,,it,receive P,,ro,A choice of fish or meat,,it,Trofiette with seafood,,it,Spring cuts,,it,legs,,it,zucchini lemon,,it,Agnolotti porcine meat and truffle,,it,Orecchiette rusticane,,it,According to P,,it,Lamb in a crust of bread or / grilled,,it,Angus sliced brazil,,it,Fillet grilled tuna,,it,the Ionian Fried,,it,Easter Sunday and Monday with noi..2017,,it.
GOURME’T- Of the chef with a conceded,it
Primi P.
A scelta di mare o di terra
Tagli Primavera (gambe, zucchina limone)
Agnolotti di carne porcino e tartufata
Orecchiette rusticane
Secondo P.
A scelta di mare o di terra
Tagliata di angus brasile
Filetto di tonno alla griglia
Fritto dello ionio
Desserts,,it,hot puff pastry with wild fruits,,it,Pasta of traditional almond,,it
Sfogliatina calda ai frutti di bosco
Pasta di mandorla della tradizione…